Klubnyheder

Five-a-side Håndbold i Middelfart HK

28. november 2018, 14.41

Opstart som pilotkllub i five-a-side håndbold

Pressemeddelelse

Middelfart HK har plads til alle !

Der er et helt nyt motionshåndboldtilbud i byen. Det hedder Five-a-side Håndbold og Middelfart HK bliver en af de første klubber til at tilbyde det nye spil målrettet tidligere spillere i alderen 30+, der skal gøre comeback på håndboldbanen. 

Høj puls, glæden ved håndbold og mange mål, det er essensen af det helt nye motionshåndboldspil Five-a-side Håndbold. Spillet er nu muligt at prøve i Middelfart HK, der som en af de første har meldt sig som pilotklub for det nye motionshåndboldspil.

”Vi har valgt at blive pilotklub for Five-a-side Håndbold, fordi vi allerede har en masse at byde på som forening, men gerne vil udvide paletten af tilbud yderligere. Vi repræsenterer en sport, hvor alle kan være med, og hvor det at indgå i et fællesskab er et bærende element. Vi ved, at der er mange tidligere håndboldspillere i vores lokalmiljø, og dem vil vi gerne tilbyde motionshåndbold. 

6.000 nye medlemmer på landsplan

Bag pilotklubberne står ’Bevæg dig for livet - Håndbold’, der er et samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold og et led i den landsdækkende kampagne ’Bevæg dig for livet’.

Det er gratis at deltage hele december

Vi starter ud tirsdag d. 4. december kl. 20 i Lillebæltshallen (C) og hygger os med håndbold en time, så du har mulighed for at  se EM håndboldkampen, hvor Danmark møder Serbien. Herefter byder vi på Five-a-side håndbold hver tirsdag aften fra 20.00 – 21.30. 

For yderligere information

Kontakt venligst Keld R. Demant på krd@bunker-holding.com for yderligere information om Five-a-side Håndbold i Middelfart HK. 

Generel information om Five-a-side Håndbold og ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ findes på bevaegdigforlivet.dk/haandbold.

Klubnyheder