Bolde

Trille og Trolle

W1siziisijiwmjavmduvmjcvnmxmd24wcjb4a19gew5za2vfqmfuay5wbmcixv0?sha=1d5fac7cb7a4601b
Hold info

Trille og Trolle har indtaget Middelfart Håndboldklub.

De to trolde disker op med små, sjove eventyr, der tryllebinder de 2-5 årige børn til at røre sig og lege både med og uden den fantastiske håndbold.

’Trille og Trolle i underskoven’ er et magisk eventyrunivers, som ved hjælp af små troldehistorier, specieludviklet musik og troldematerialer skal skabe en unik legeplads for de mindste børn og deres forældre i håndboldhallerne.

”Det handler om at skabe glæde og gode oplevelser for familierne. Mor og far skal med ud på gulvet og have det sjovt sammen med børnene. Dvs. at de selv skal være med til at gennemføre de sjove og motiverende eventyrøvelser,” fortæller Søren Simonsen, DHF’s Udviklingschef.

Trille og Trolle i underskoven’ er nemt og ligetil at gennemføre, og alle kan være med i eventyrerne. DHF har fabrikeret et såkaldt troldekit, som serverer en masse eventyr med aktiviteter, cd med troldemusik, instruktørvejledning med mere, så det er fuldstændig ukompliceret for foreningerne, forældrene og børnene at træde ind i den nye eventyrverden og få de mindste til at røre sig på en sjov og eventyragtig måde,” fortsætter Søren Simonsen.

Udover at give børnene og deres forældre en fælles og forrygende oplevelse, styrker ’Trille og Trolle i underskoven’ børnenes motorik og giver dem nogle kompetencer til gavn på deres udviklingstrin.

Læs mere om ’Trille og Trolle i underskoven’ på www.dhf.dk/underskoven

Kom og få masser af grin, hygge og sved på panden sammen - vi træner som udgangspunkt lørdage kl. 9-10 i hal A fra september til og med april, se aktuelle træninger i kalenderen herunder.

Kontakt holdansvarlig, Katrine ved spørgsmål: katrine_tn@live.dk

Vi ses i underskoven

Kontingent for 2020/21 er på 300,- pr. halvsæson inkl. en sej t-shirt og malebog.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Trænere
File
Katrine T. Nielsen
W1siziisijiwmjavmduvmjcvmjm2a3rsbjbicf8xnjb4njawx0jhbm5lcl9izw56aw5rb3j0x2vsx29nx21vymlslnbuzyjdxq?sha=5d45cf07baa4117a