Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmduvmjcvnmxmd24wcjb4a19gew5za2vfqmfuay5wbmcixv0?sha=1d5fac7cb7a4601b

Træningsopstart udendørs i den kommende uge

3. marts 2021, 09.15

Fra og med i morgen må udendørs idræt genoptages, og som I sikkert allerede har set, har vi tænkt os at gå igang med udendørs træning.

Vi har lejet os ind på Middelfart Firmaidræts boldbane (tirsdage, onsdage og torsdage), og har booket Cruyff Court Christian Eriksen (Ved Lillebæltsskolen) om tirsdagen. Derudover vil vi også i nogen udstrækning bruge boldbanen & området ved Aktivitetsskoven nær Middelfart Stadion. Husk at vi maksimalt må være 25 samlet ad gangen, så det er vigtigt at vi holder grupperne adskilt ifm. træningsstart/træningsafslutning.

Der vil blive tale om både boldspil og fysisk træning på og omkring banerne, og vi opfordrer til at medbringe sin egen bold / streetbold hvis man har en sådan.
Ligeledes anbefaler vi at I også medbringer sko man kan bruge udendørs Da det er længe siden vi har været igang, er det vigtigt at I starter forsigtigt op - så pas godt på jer selv

For den kommende uge (uge 9) er træningstiderne fordelt som herunder - med start fra tirsdag d. 02. marts. Hvis der ændres i tiderne for de kommende uger, vil vi informere igen - ellers fortsætter vi med de samme tider.


Vi skal som tidligere fortsat passe på hinanden, bære mundbind og spritte af, og derudover er de gældende retningslinjer for udendørs håndboldtræning som nævnt her: haandbold.dk/nyheder-og-pre...

For at trænerne kan holde styr på antallet af deltagere, beder vi jer om altid at informere dem om at I deltager i træningen.

Vi opfordrer i øvrigt alle til at følge os på www.facebook.com/middelfarthk - Hvor vi hurtigst kan række ud til de fleste på en gang.

Vi glæder os til at komme i gang igen,

m v h Middelfart Håndboldklub

W1siziisijiwmjavmduvmjcvmjm2a3rsbjbicf8xnjb4njawx0jhbm5lcl9izw56aw5rb3j0x2vsx29nx21vymlslnbuzyjdxq?sha=5d45cf07baa4117a