Klubnyheder

Orientering om smittemistanke på pige U13

11. marts 2020, 15.57

Som nogle af jer måske har hørt er der idag en del af vore unge medlemmer der er blevet sendt hjem fra Lillebæltsskolen pga mistanke om smittefare. Det beror på en misforståelse som stammer fra Bolbro håndbold, omkring en u13 spiller der i søndags spillede mod vores ene U13 pige hold. Hun var blevet sendt hjem fra skole fordi hun havde været i Østrig - dog ikke i rød zone. Hun var IKKE konstateret smittet.

Vi har efterfølgende orienteret vores spilleres forældre om, at Bolbro Håndbold´s spillere ikke er i karantæne eller lignende.

Dette har desværre medført yderligere misforståelser, som resulterede i at en del af vores medlemmer altså blev sendt hjem fra skole. Vi har efterfølgende endnu engang fået bekræftet at Bolbrospilleren ikke er smittet. Vi blev desværre ikke kontaktet inden skolen handlede, men har nu orienteret skoleinspektøren

Det er derfor vigtig for Middelfart Håndboldklub, at pointere at vi IKKE har kendskab til at nogen af vores spillere har været i kontakt med en virusramt.

Klubnyheder